Over MS Business Support

MS Business Support is in 2019 opgericht door Martijn Streijl. Voor de oprichting van MS Business Support heeft hij een aantal jaar ervaring opgedaan in het bouwen, optimaliseren en beheren van websites. In 2013 is hij begonnen met het maken van zijn eerste publieke website, toendertijd de website voor zijn eerste bijbaantje. Inmiddels ondersteunt MS Business Support verschillende ondernemers bij hun websites en social media.

Sinds 2020 is MS Business Support een totaalaanbieder voor ondernemers op website gebied. Zo kan MS Business Support (naast de bouw en het beheer van een website) webhosting, domeinregistratie en SSL Certficaten realiseren.

Martijn: “Mijn passie ligt voornamelijk bij het maken van websites. Deze passie is begonnen toen ik erg jong was. Ik vond het leuk om bepaalde codeer talen te leren en deze ook toe te passen om er een website van te maken. De kans voor mij om mijn aller eerste website bij mijn aller eerste bijbaantje te maken was dan ook een uitgelezen moment om ervaring op te doen. Hiervoor had ik natuurlijk al wat kennis op gedaan hier en daar, maar dit was mijn eerste echte opdracht. Doordat ik dit zo leuk vond, ben ik mij verder gaan verdiepen. Ook in de periode van de website zelf. Ik heb geleerd veel te automatiseren, dingen praktisch te maken, maar ook netjes te maken zodat de bezoeker een optimale ervaring beleefd. Mensen tevreden stellen met mijn websites is dan ook een grote motivatie.

Ik had ook altijd al een interesse naar ondernemen en organiseren. Zo ben ik op mijn voetbalvereniging aan de slag gegaan als coördinator en als wedstrijdsecretaris. Daarnaast heb ik ook daar geholpen aan de website en het beheer van content op de website. Ook heb ik geholpen aan het opzetten van social media voor die vereniging. Hier had ik veel plezier in. Zo heb ik ook nog is organisatorisch veel ervaring op kunnen doen. Dit vrijwilligerswerk doe ik nog steeds, deel vanuit een stukje sociale betrokkenheid. Maar ik leer hier ook nog iedere dag zaken waarmee ik ondernemers nog beter kan assisteren bij ICT taken zoals e-mail, social media en meer.

Mocht u meer over mij willen weten, dan kunt u altijd contact opnemen.”